Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blankvers III

Solgult solljus lyser mot mig, doftar ljuvt
sommarmaten för oss två som älskar.
Du rör med en gaffel äggets gula
spred en doft och njöt en mogen kärlekslek.

© Bosse 31 maj 2016.




Bunden vers (Blankvers) av Bossepoet från Österbotten
Läst 275 gånger
Publicerad 2016-05-31 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten