Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När alla goda ting är tre räkna då sakta

I
jag är ett träd

bär blommor av hopp

allt rinner av mig

hatet du bär

lämna det här

vid mina rötter

jag tål


II
jag är en stjärnhimmel

där all saknad

är utmärkt

i lysande kärlekspunkter

så du ska hitta hem

när det börjar skymma

i oss


III
jag är en bro

över det bråda djupet

nedanför oss

monstrens vidöppna käftar

kom gå över mig

jag håller

och för varje steg du tar

krymper avståndet

mellan oss






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-31 13:22



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
väldigt väldigt bra rubrik, som fångar in en direkt!.. att vilja läsa... o inte blir man heller besviken
2016-06-01

  Bibbi VIP
Oerhört starkt.
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP