Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATURLIGA OCH ONATURLIGA URVAL

Av naturliga skäl formas  den  sexuella  identiteten
under  pubertiteten  genom  motsatser, där  männi-
skan till skillnad från övriga arter har flera  onatur-
liga  förgreningar  som  utöver  den  av  naturlagen
villkorade normen "hetero" riskerar bli "bi" "homo"
eller "peddo" varav dessa sistnämnda utgörs av en
graviditetsstörning där X och Y-kromosomer icke
utvecklas naturligt.
De som lider  av  homofobi, peddofobi  eller  andra
psychopatia sexualis bär uppenbarligen på en osäk-
erhet  av  sin  sexuella   identitet  som  avslöjar   sig
själva  därigenom,  motför  de  heterosexuellas  ner-
ärvda natur.

I nästa avsnitt i denna textserie "Naturliga och ona-
turliga urval"skall sexualitetens motsats "Kärleken"
avhandlas.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-31 13:31



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jodu ! Därneråt i havsvik o djup försigkommer det orgier utan dess like på jorden.
2016-05-31

  gunnnar nylund VIP
Lite kuriosa!
Det finns två fiskar (berggylta och
anemonfisk) som har förmågan att byta kön. Den första lever i harem med en hanne, när hannen försvinner ombildas hona av den högsta sociala statusen till en fullkomlig hanne.
Dessa fiskar har tre gener som be-
stämmer utseendet, människan har två
Det påstås att ett GnRH hormon be-
stämmer detta könsbyte vid behov.
Även det motsatta förfarandet är
möjligt.

Fan, tur att det inte gått lika långt
med oss människor!
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP