Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det är och alltid varit

Springer med tiden som bara flyger förbi
Där perioder o kapitel bär på samma rutin
Här Vi tar de som de kommer ingen vet hur de blir
Men minnesvärda moment kan bli till fotografin

Dock har jag länge vandrat omkring på samma väg
Fallit ner o rest mig upp, de sån jag är
Tiden rullar på man lever man ser o lär
Inte allt gick som planerat sen man undra hur man hamna där

Bland stress o kaos!
Vill kunna slappna av Koppla bort o bara ta en paus

Dehär e bortom all logik. Här råder de panik
På min sida av stan går tiden alltid på repeat

De svårt o förstå för den som levt i lugn o ro
Men kan du relatera så har du gått i samma skor
Vi delar samma hjärta där vi bor.
Sålänge vi går under samma himmel o står på samma jord


vissa lever,vi andra överlever
skillnaden är stor men bara dom som vet ser den

o vi som lever bland betongblock o tegel
kämpar för att ta oss upp till rampljuset på scenen

såsom jag gör nu, bär micken i min hand
o min publik är nu det enda som är relevant
för er som tycker att jag kan, att jag har talang
tar det som en komplimang o höjer mitt engagemang

jag gör dehär för dom, jag gör dehär för er
jag vet att jag gör rätt för saker har slutat gå fel
har gått igenom en del, dom som vet dom vet
o dagarna har varit gråa i en evighet

men när man fallit ner, finns bara vägen upp
trots att vägen kan va rå o kan kantas med gupp
så får man aldrig ge upp! vi krigar dag för dag
Jag gögr dehär tills jag tar mitt sista andetag




Fri vers (Fri form) av Femfemnoll VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2016-06-01 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP