Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att tänka på refrängen

Bygger upp mig sakta som lego
Jag matar mina alteregon
Mina demoner? jag kan dom, jag ser dom
Har lärt mig med tiden hur man trycker
ner dom




Fri vers (Fri form) av Femfemnoll VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-06 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP