Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skön

Vill bara ge dig mina bästa sidor. Men jag vill att du blundar för dom värsta
Due min fasta mark bland minor i slagfält jag inte kan behärska
Den onde o den gode på varsin axel
Dom lurar mig ofta på korta varsel
Nu vill jag bara skolka från bådas lektioner
En simpel ursäkt förlänger rasten
Inte undra på att jag e kock, se bara vilka soppor jag kokar ihop
De nästan så jag själv får en chock som när ett scenario hamnat i loop
Har träffat samma typ i flera kroppar
de sägs att flera liv kan få plats i ett
Jag kan dess mönster vet hur dom doftar
Allt har sitt pris vi kör rysk roulette




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-02-22 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP