Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar dig

Jag hör din röst i mitt bakhuve, som du förblindar mig med din charm
Du sätter krokben för mina drag due,
Ett spel i shades different everytime
Du kommer med förslag jag e som i trans
Du rubbar mitt samvete gör mig ur balans
Din existens är en förolämpning
Men du får mig ändå se dig som en komplimang


Du får mig vilja blunda för mina måsten o skjuta upp mina ansvar
De får mig oxå undra hur du kan förstöra mig så hårt att de känns bra




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-18 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP