Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig lurar man inte så lätt

Hon lyssnande aggressivt
-hummade och nickade innan hon hade hunnit uppfatta vad jag egentligen ville få sagt
Hon böjde nedlåtande på huvudet, log sådär överlägset, överdrivet
Som grädde på moset berömde hon mig
Eller det jag sagt
Som om inte det vore nog, tog hon på min axel, lät handen glida ner längs armen
Samtidigt stirrade hon mig i ögonen

Jag var förstås chockad när jag gick därifrån
men vågade ändå vända mig om
Och nog stod hon och vinkade med ett tydligt hånflin alltid

Jag beslöt mig för att aldrig mer träffa henne
-besvarade inte hennes patetiska meddelanden, hennes spelade känslor, hennes överdrivna hulkande och krokodiltårar

Mig lurar man inte så lätt




Prosa (100-ordare) av Mats Edin VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-01 07:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tur att du genomskådade henne!
2016-06-01

  Magdalena Eriksson VIP
låter som Tant smet va ute å ragga.. tur att du va vaken som såg krokodilens tårar i vitögat och drog.
2016-06-01

  KYREUS of Sweden
...inte mig heller!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP