Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trubbigt trubbel trubbel

Min udd är trubbig
are än jag
trott
Jag skriver inte
så skarpt som jag
trott
Kommer igen och upp
repat
Skriver samma sak
sak
Tappat stinget, inget kvar
Idéer och uppslag blir fett
nedslag
na
bläcket blitt bly
tungt
Skrivet tynar bort fort
are än




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2016-06-02 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP