Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För lite Kärlek!


För mycket Politik!


Tanken på
Kärlek gör
mig vild !

Vad är det
jag ej får
'smaka på' ?!

Ett vasst stråk
av bitterhet
genom min själ!

Tredje Vägen
var, väl, icke så
djävla lyckad !?

Demokratin är
ett kök med för
många kockar!!

Politiken får
bestämma
alltför mycket!

Är övertygad om
att Nånn ligger
bakom allt ! !

Fjärde Vägen
vore Ondskans
Diktatur !,,,--

Är trött på
Socialismen --
--som Sådan!!!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 426 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-02 13:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Politik är tråkigare än kärlek...
2016-06-05

  Lars Hedlin
Håller med
2016-06-03

  överlevaren VIP
Absolut, mer kärlek!
2016-06-03

  Solstrale VIP
Den där strofen , att någon ligger bakom allt, läser den som , där "ligger" de bakom allt! Ha ha
2016-06-02

    Dan Myrbeck
Klok och tänkvärd text!
Mycket bra satirerat:

Demokratin är
ett kök med för
många kockar!!
2016-06-02

    ej medlem längre
Kärlek är det viktigaste som finns. Den kan ta sig olika former men respekten för människan måste alltid finnas där.
2016-06-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek och medmänsklighet borde regera. Inte maktens lakejer, som gärna skor sig själva.
2016-06-02

  ULJO
Mer kärlek i politiken och i världen
2016-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Önskar att kärlekens mjuka, varma vindar skall flyga över världen och ta bort politikens hårda kalla!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf