Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vé, dig Satan !


Ljuvaste Hämnd !


Om din Vilja är att få se
mig lida all Olyckas kval, -
hur skulle jag, då, mig bete?
Jag hade väl inte nått val, -
- utan gav igen med Besked !

En kall höger, skulle du få,
uppå din lilla vänsterkind!
Dig trodde jag ej längre på,
så du fick vända vid min grind!
Mig kunde du inte mer - nå!

En vän är en vän, å det kostar
Skjortan å lämna´n i Sticket!!
Kärlek, gammal - så den rostar
å ej får hjälp - i det skicket, - - - - -
- kan Hämnas - om, blott, den orkar!

Jag är ledsen, - för att alla
gör sig lustiga över mig!
Tror rentutav de blir knalla, ¨¨¨¨
när 'skönt' de mig hånar, så säg !!?
-Ärligt talat: VEM ska falla --?,

--- för min dolk utav er Alla ?!

Blir, nog, Många, - särskilt - EN tjej !!!!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-03 00:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stor varm omtanke i vänskaps kram! Du har sådan kraft mitt i allt det du genomgår!
2016-06-05

  Lars Hedlin
Starkt oh bra att få ut detta ur systemet vännen kram
2016-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra att kan skriva av dig skiten!
2016-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor här!
Beundrar din styrka och din kämparglöd.
2016-06-03

    ej medlem längre
Inget roligt att känna det så. Hoppas det hjälpte något att skriva det av dig.
2016-06-03

  överlevaren VIP
Aldrig roligt att bli till åtlöje, sorg och ilska präglar texten!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf