Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bussen...

Bussen brummar
jag sitter tyst
färden är förutbestämd

Jag skall till Flen
står det på papperslappen
den döljer jag i mina kläder

får jag bo här hos er
frågar mina rädda ögon

Vill berätta
för alla hur lycklig jag är
en egen bostad väntar
försöker komma ihåg
dölj inte ansiktet, din ärlighet

© Bosse 3 juni 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-03 04:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
i den situationen är man ju så både och. Lycklig med rädda ögon... bra fångat!
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten