Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos i kista

I mitt inre finns kontrollerat kaos
Bojad och stängt i kista
Mitt yttre är städat
Intet som visar spår
Jag sitter på min kista
Det skakar och hoppar
Av instängt kaos
Och ingen anar något alls
Tänk om jag inte kan hålla stängt?




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-04 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP