Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Slutligen min dotter, lova mig detta enda: Håll aldrig käften och var söt!" Jonas Gardell


"Speak it into existence" Taffi Dollar

syre

instängt här

behöver öppna fönster

mitt fönster är alltid öppet när jag är här

jag behöver mer

än erbjudanden här

jag är en katt

älskad och fri

ser lummiga träd på en kulle

hoppar ner på byggnadsställningen utanför fönstret

klättrar ner

sitter i fönstret på mitt rum igen

chefen där bakom väggen skäller nog snart på mig

igen

han säger att han vill att katter

mera liknar porslin

och jag ber här

en snäll kvinna bär med mig i spiraltrappan

alla fyra våningar till S-plan

bara jag och hon är kvar i höghuset

hon säger att hon kan erbjuda det jag behöver

kärlek och trädgård och egen sovplats

längtar jag tillbaka till tredje våningen?

till k och j och l och b och f?

och t?

kanske

snälla kvinnan bär mig tillbaka

hon är här alla dagar som inte är helgdagar

och hon har alltid med sig mig i famnen

om jag vill

"You already have faith to believe God for it. So, commit to getting rid of any unbelief from your way of thinking. I declare it’s done!" Creflo Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-04 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP