Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsgläntan

Runt levande dofter
Runt dansande molekyler
Vi flyter omkring
Vi förvandlas
Vi är i fred




Fri vers av OhCaptain
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-04 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

OhCaptain
OhCaptain