Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att läsa ansikten.


Ansiktets vrår

Varenda rynka, varenda myskelryckning, var dina att läsa
Jag kände mig blottad, det fanns ingen diskretion
Du granskade mitt ansikte med precision

Jag försökte göra detsamma med dig
Satte olika meningar i dina veck och vrår
Samtidigt som jag höll undan en frustrationens tår

Hur kommer det sig att du kan läsa, men inte jag?
Varför måste alltid jag, stå naken och svag?




Bunden vers (Rim) av OhCaptain
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-09 20:39



Bookmark and Share


  Missi VIP
Men kan det inte också vara blottande att läsa av någon? Det är också att öppna sig, att gå till mötes.

fint skrivet.
2016-06-12

  utavbarahelvete
Jättevackert! :)
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

OhCaptain
OhCaptain