Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommardag.


Heta ögon


Sommaren är
interstellär.
Ögon heta
kan nånn reta.

Flummigt, värre
om Vår Herre
från Skyn går ner
om, blott, vi ber!

Allt kunnat va´
värre, idag!
Kunde ha haft
slut på all Kraft!

Kunde vart död,
utan nånn glöd..
Men, - ögonen --
är heta, än..

Eken lyser
grön, - jag ryser
av välbehag --
i denna dag.

Vill ej mista
Livets gnista,
som i mig bor, -
- mer än ni tror...

Kosmisk Morgon.
Heta ögon ---
kan se det där,
som hemligt är !

Förbjuden zon,
som tar emot
båd´ kropp å själ, --
-- är, nog, ej fel !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-04 14:52



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Orden svävar rörligt och fritt!
2016-06-08

  ULJO
Bra levererat i rim form. lysande
2016-06-05

  H.C.B
Kanonbra!
2016-06-04

    ej medlem längre
En innehållsrik text med berättarjagets obändiga kraft som löper genom det hela. Snyggt!
2016-06-04

    ej medlem längre
Texten är väldigt levande. Både ljus, men det finns vemod också. De två första raderna är helt otroliga!
"Sommaren är
interstellär."

2016-06-04

  Taran_nu
Fint och inspirerande!
Heil Kräftans Kraft, -
sina aldrig, Bläck
i din penna!

Varför inte stanna kvar
i detta liv, när man redan
är här...slippa Kroppbyte,
bebisålder, blöjbyten,
skolgång etc etc etc.

Kul text!
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf