Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i natten.


Finnas, -- NU !


Skrev ned en upprorisk kladd,
men var feg å klippte bort
den med Censur-saxen !

Viljan att finnas är stor.

Sväljer, med Behag, Nattens
häftiga Välling. ~ ~ ~~~ ~

Ögat i bordsspegeln har
sitt eget Ljus ! Jag lär mig
mer och mer om saker, å
förmår tänka självständigt.

Alla Rykten om Döden
tycks va´ osanna ...

Å, jag som svalde dessa
lögner å fick leva å
dö i Okunnighet!

Inte Tiden, - men --
KLOCKORNA går,
för sakta, - - ja, ÄR
det inte löjligt !?

Tomten lär inte ---
tro på Klockan !

Jag andas den ljuvliga
försommarnattsluften ...

Finnes, NU, -- iaf !!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-05 01:30



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Starka tankar....
2016-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Stark vilja...bra...
2016-06-05

  H.C.B
Nä.--- dom stämmer!! ochuoo. .. !! jo hoi.. ijoie..
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf