Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEUROSUBJEKTIVT

Längtar efter dig
förlösning
ser hur min fågel
själens budbärare

fången
kämpar
längtar

bägarens dunkel
brödet som brutits

varför förvägras
nattvardens
mysterium
-----
min själsfågel
kämpar med
blodig näbb
mot frihetens
stängda fönster
-----
kristendomen
har nått avgrunden
förlorat sin tro
till media moguler

när ett grånade
huvud som böjs
inte mera är värd
att i andakt få mottaga
nattvardens förlösning

©Bosse 5 juni 2016.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 360 gånger
Publicerad 2016-06-05 04:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
slutet ger många funderingar... varför?
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten