Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Sova' = Pippa !!


Vad gör Alla på nätterna ??


Rob Halford, -- vicken Galt !

Tjusigare man -- än de flesta !

-"United we stand, - we never shall fall!"

Han sjunger som en gud, - var

min stora Idol i Medelåldern.

* * *

Tror inte alla vuxna sover nattlig

ro,

varje natt. Men, poeterna, här på Sajten,

tycks äga ett abnormt sömnbehov!,,,,

ALDRIG nånn Interaktion, Diskussion,

nattetid !! Inte en Kotte, på Nätet !!!

Men, -- jag vet vad ni menar med å 'sova'!

Ni knullar, nattenlång, era kåta*gökar !

JAG ligger ofta medvetslös, utan sällskap!

Har absolut INGEN kärlekspartner !

*

Men 'tänder' fortfarande på Rob! ... Hans röst !





Fri vers av Marianne Räf
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-05 05:11



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Oj oj här var det rakt på, med glimten i ögat!
2016-06-08

    ej medlem längre
Hahaha...en rejäl skrapa till poeter som låtsas sova.
2016-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, jag sover i alla fall på nätterna, annars skulle jag inte orka med dagarna...:-))
2016-06-05

  Anya VIP
Jaa Judas Priest är ju bra...och karln har utstrålning. Men är han inte homosexuell...fast det spelar ju ingen roll. :o))) Själv sover jag på natten...skulle inte fixa dagarna annars.
2016-06-05

  H.C.B
Sluta snaska kotte... gå istället o sov din kvinna *skäller* och på vägen mot sovrummet kan du ställa dig framför spegeln i hallen. Låtsas var tallen och sms in alla kottar. Beskåda din skönet och samla mod till nästa dikt. Och våga sov. Gog morgon. Söndag. " timmar sedan kvarti 3 ragget... snälla hjärtat. Du är ju så bra som du är...
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf