Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av många, därav numret.


Under magneten XI






Vänskapen är som bäst,
är som att vara förälskad,
bara utan att vara kär.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-05 21:15



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
ja faktiskt .. fast är det så? Jo. Fast är det så? Jo.
2016-06-07

  Karina"Kia"
Exakt
Man är förälskad..men inte kär
eller man bär en stor kärlek till en nära kära vän
eller
En kärlek stor till sin bästa vän
eller
har en vän som man bär stort förtroende till och det blir till en kärlek livet ut

Vilket bra ämne du tar upp!
Denna skulle jag kunna å sitta spana ,kommentera tills nästa dag..
Tack för fin tanke...denna tankar jag på...snor till mig en del ;)
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP