Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muistatko löyly.

Jag tittar förvirrat ut
genom glasväggen
försöker se bortom
duschkabinens imma

vrider av termostatkranen
slutstrilat, hur länge sedan
var det som vattendropparna
väckt tanken på lördagsbastu

bastulaven var alltid
full med gemenskap

en skopa vatten kunde
ge både skratt och svordom
när ångmolnet bäddade
in oss karlar i dimman

© Bosse 6 juni 2016.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-06 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten