Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 månader: För alltid fler

Märkvärdigt var det här
Att för en gångs skull aldrig vara själv

Inte ska väl jag
I mångt och mycket så var det så
Till slut, börjar det ändå

Det har fastnat nu
Livet
Känner det varje morgon, dag, natt
Måste känna det, drogen

Tanken är inte viktig
Så har det visat sig
Närvaron är det

Märkvärdigt var det här
För brännmärkt värdigt på min evighets gata
Därför ler jag, med hela mitt inre




Fri vers (Fri form) av The Hy The Man
Läst 279 gånger
Publicerad 2016-06-06 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Hy The Man
The Hy The Man