Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåser det?

Ibland måste en sätta tankar i karantän
Provtänka är på tapeten
Konsekvensen av leken, migrän

Ibland är det inte tillräckligt
Utmärker sig något overkligt
Utmanas verkligheten ordentligt
Men är det inte samma?

Ibland Blåser det

Ibland önskar sig alla samma
Men ingen vågar stanna
Vågar knappt längta
Det är inte värt att ramla

Ibland, säg det ibland
Låta orden dallra i hand
När det slutar vara flyktigt
Då blir det sant - då är det för sent

Ibland Blåser det




Fri vers (Fri form) av The Hy The Man
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-22 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Hy The Man
The Hy The Man