Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

Ligger i sängen kl är runt 13, och jag vill ingenting. Ingenting alls, bara känna livet rinna undan. Stirra in i evigheten från min säng. Och så kommer det...
- Älskling.
Jag säger inget, blundar, låtsas försvinna bort.
- Älskling sover du?
Jag för bli tyst och blundandes.
Hoppas hon går utan mig.
Hoppas hon lämnar mig.
Så trött på allt, mest av allt människor, allra mest mig själv med andra människor.
En evighets evigheter.
- Älskling?
- Älskling...
Låter som hon klär på sig. Snälla bara gå...
Jag vill ingenting. Bara ligga i min säng och dödas av ensamheten.




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-28 13:19



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Applåden skickad :))
2022-12-28

  Evelyn Falk Möller VIP
För mig lyser överskriften som ett hån över textens innehåll. Svek tycker jag är en bättre överskrift.
Då hade texten fått en applåd av mig.
2022-12-28

    Sefarge VIP
Existens begrundande skrivelse?
Det är vid absolut tomhet
Man flyter upp till ytan
som en kork när det
Plötslig sker. Eller
Dras ner i mörka
djupet o så finns
man ej längre
Till?


2022-12-28

    ej medlem längre
"silence is a true friend

who never betrays"

fin prosapoesi!

ja, love is a losing game :'(

https://www.youtube.com/watch?v=b-aXNqu3HQ8

2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson