Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Ormens Tid


Tid för Valborgsmäss


Grått duggregn i den
tilltagande skymningen.

En brun hare blir, - i
hast, - rävens middag.

Det finns en uggla i den
näraliggande bushen ...

Gula irisar i stirrande
ondskefull blick !

Allt torde behöva --
sig en munsbit få !

Har jag missförstått allt
i tusen millennier ?

Dags att börja begripa den
egna rollen i Skeendet !

Blir illa berörd av att andra
har mkt mer sex, än jag...!

Det görs felkopplingar!
Jag placeras på pottan!

Mår så djävla dåligt, -
- när Satan är kåt !

Fán, -- jag hatar dig, så
jag kunde gråta -- blod!!

Vem är min Älskling? Finns, en
man som inte älskar henne ? ?

Valborgsmässoeldarna skall,
snart, tändas i Tiden !





Fri vers av Marianne Räf
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-08 13:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stark längtan...
2016-06-12

  överlevaren VIP
Känslosamt och proffsigt ordat!
2016-06-12

  Åsa Njunjes
Den här var rakt på med mycket eld genom texten som talade till den starka viljan. Jag lever i temat förändring i dag så kan ju vara därför jag även läser in något sådant mellan raderna.
2016-06-09

    ej medlem längre
Jag gillar som alltid din rättframma stil. Starkt bildspråk i de första 4 stroferna.
2016-06-08

    Dan Myrbeck
Konstigt att det finns så
mycket orättvisa,
trots att många är rätt visa?
2016-06-08

  ULJO
Du besitter en genuinitet som få med dina enormt starka och djupa texter.
2016-06-08

  louisegirl
Starkt och bra ordat
2016-06-08

  Lars Hedlin
Stark som bara den!
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf