Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glasnost och Perestrojka -- för Världen ! Pravda är, också, bra !


Den Nya Dagen gryr !


Världen är en arrangerad
Struktur, sen urminnes tid,
byggd på Förljugenhet!

Har relativt nyligen gjort
en del upptäckter, som
sätter Det Hela ---
på sin Spets !

Bl. a.:

Sjukvården är Ättestupa !

Nomenklaturor suger ut
å förgriper sig på "Folken"!

Politiker o.a. Kändisar
är massmördare !
"I Lagens Namn".

Nåra styr Skeendet medelst
~~~~~~~~ Sexuell Aktivitet!
På det viset reinkarneras
folk, som så råkar illa ut.

Den gamla Maktens Fokus
var Satans genitalier !

Evigheten, Tiden, Rummet --
och Nuet följer varandra i
autonoma positioner, lagar.

Rätta mig om jag har fel !

Jag vill inte dö å så - - - - - -
glömma, mista mina nya rön!

Aldrig mer skall Allt bli detsamma !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 324 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-08 18:30



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Tänkvärt och bra!
2016-06-12

    ej medlem längre
Du sätter fingret på samhällets ömma punkter, det som de inte vill erkänna!
Riktigt bra text, den gillar jag!
2016-06-10

    Dan Myrbeck
Undrar hur vår värld skulle blivit om istället goda och rätta krafter fått styra?

Bra påpekanden.
2016-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Klarsynta tanar och ord, man gärna läser!
2016-06-09

  bumerang
Du skriver upplysande om det som de flesta blundar inför. Och du är klarsynt.
Kan bara ge dig rätt. Och eloge.
2016-06-08

  ULJO
Lysande skrivet som alltid.
2016-06-08

    ej medlem längre
Jag lämnar aldrig din sida utan att ta med mig tankar och kloka funderingar. Det är ett nöje att få ta del av dina texter - alltid.
2016-06-08

  M M Mannheim VIP
Även om allt blir bra med allt som är dåligt nu så blir det aldrig som det var förr!
2016-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text som sätter fart på tankeverksamheten!
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf