Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som texten handlar om är vid tillfället bortrest, i affärer, den det skrivs om vill sälja banan eller klubborna, bollen, det fina läget.


Något litet om konst, spel



Att spela
golf
är konst

en konst
art

stor konst
god konst

alltså är den som spelar
golf
konstnär

Inte alla dock
konstnärer spelar
golf




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-08 19:23



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Här spelas det roll.....
Konstnärs golfboll
boll i golf
Konstnär spelar golf
Golfbollens konstnär

Vad spelar det för roll?

Lite underfyndigt spel..du ger!
2016-06-09

  ULJO
Golf är en sport för moderatsnobbar vill varken kalla det konst eller sport
2016-06-08

  Carola Bouvin
...Och är ingen konstnär...eller är? Kanske så han är! Klurig fundering.
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP