Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De kopulerar mitt namn!


Lasse och Sanna


Om jag skulle tro på att
Fáns å Folkens drömmar
var relevanta å sanna, -
- så blev jag, nog, chockad!!

Men, för mig är det NI
som har fel - å jag - rätt !

Det är en Styggelse å höra er !

En man lägrar sin hustru.
Av tvång, -- ej Kärlek !
Han är hennes -- Allt !

Deras Tanke är att
jag skall varsebli
deras akt å
tänka till om den,
smittas av Lusten !

Jag finns, nog, i Framtiden !
Den är, faktiskt, -- MIN !!

Vi lämnar en förljugen å
melodramatisk Historia bakom oss !
Ingen, alls, vill tillbaka, he, he !!

Efter Samlagets slut, ligger de
och ler å smeker varann !

Hon brukar ligga, även, med
hans bäste vän! Då,
försöker hon värva denne --
som Torped på mig, M.R. !

ALLA kan inte ha Rätt !!!!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-08 23:56



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Problematiskt och rättfram ordat!
2016-06-12

  louisegirl
Bra skrivet och förmedlat i en innerlig känsla av svårigheter
2016-06-09

    ej medlem längre
En bra skildring av livets besvärligheter.
2016-06-09

  ULJO
Lägra sin hustru av tvång. Ingen äkta kärlek då.
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf