Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgesång över en kall vår.


UTVALD

snart skall våren dö
adjö, adjö

vad kommer sen
blir det strängaspel
med änglakör

dödskampen blir lång
sommarvärmen
kom och gick, iväg
kraxar kråkor
i dödstorra träd

fy vad vi fryser
trumpetar tranan
där ruggig hon stod
med vatten till knäna

det kunde bli höst direkt
då kunde vi ploga oss hem

© Bosse 9 juni 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-09 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten