Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten



är


i



verkligheten



overklig




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-09 08:06



Bookmark and Share


  Respons VIP
En paradox som känns sann!
2016-06-09

  i af apa
en fråga
om frekvenser...
2016-06-09

    ej medlem längre
ja den känns ofta så.
2016-06-09

  KYREUS of Sweden
Absurd,
till och med.
2016-06-09

  Magdalena Eriksson VIP
yes så känns det ofta.. kan det bero på att det finns en annan mer kärleksfull i tillit byggd värld inom..?
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP