Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i halsen

Det är en tung dag idag

För ett halvår har gått sedan du lämnade jorden

Saknaden har inte blivit mindre

 För det känns som om det var igår

Du och jag skrattade och pratade om allt

Samtidigt är det en evighet av minnen sedan vi sågs

Jag saknar dig av hela mitt hjärta

Min älskade saknade vän

Ikväll kommer ett ljus lysa för dig min vän

För solen kan inte komma in i saknaden

Sorgens tårar fångas av vinden

Ett halvår av saknad bor i varje tår och tanke

Jag sänder till dig min älskade saknade ängel

Jag älskar dig till solen och till månen och tillbaka 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-09 21:13



Bookmark and Share


  agneta pichler
Förstår din saknad don smärta


2016-06-12

  agneta pichler
Förstår din saknad don smärta


2016-06-12

    Dan Myrbeck
Fin o värdig text

Kramar
2016-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt om saknad!
2016-06-10

  Ljusletaren
Fint skrivet om din saknade vän!
Vännen ler och är med dig varje dag och du ... glöm inte av det/ kram
2016-06-10

  Millner VIP
Kram
2016-06-09

    ej medlem längre
Så vackert.. blir berörd av din dikt.. väldigt sorgligt. kramar
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP