Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gillar å duscha kallt !


Konkurrens på liv och död


Det är om Kärlek -- bråk -
och, även, om annat!
Upplever mycket tråk!
Ja, nått rent förbannat.
Fast, vi har samma språk!

Vill ha mig en kär vän...
Men, de har sagt, för mig
finns inte - Kärleken.
Rätt ironiskt, - så säg,
att sånnt är längesen !

Förmodar att de tror -
jag det ej behöver !
Det påstår hon, min Mor -
innan hon mig söver
till Villfarelse, stor!

De vill jag ska sova,
så de slipper mig se
ihop med mans gåva !
Å, jag får icke -- le, -
- det måste jag lova !!!

Medans, Folken följer
Satan, som de jämt gjort,,,-
är det nått jag döljer; -- ---- -- -
Över mig kommer, fort, --
- vatten, som mig sköljer -

fri från all djävulsk lort, -
som mig, hemskt, förföljer !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-09 22:37



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Renande ord som sköljer!
2016-06-12

  Blomma-Stjärna VIP
rakt på och snygg poesi !
- gillar också att duscha kallt!
2016-06-10

    ej medlem längre
Bra rimmad och fint sammanhållen text. Bra rakt igenom men gillar slutklämmen extra mycket.
2016-06-10

  H.C.B
Så elak och så nästan lite FÖR bra. Bokmärka skall . underbart vackert skrivet. I vanlig ordning - klockrent. Tack räven
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf