Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny demokrati - Gammal gubbe

 

Jag står där som härsket slaktkött

med en luggsliten klänning

- likt ett fyrmannatält - svept kring mig

och grymtande efter tryffel

medan jag dekorerar Skara Sommarland

och förintar rösters drömmar.




Övriga genrer (Satir) av Judas Ekholm VIP
Läst 5092 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-09 22:37



Bookmark and Share


    frun
Jag upplever honom lite efterbliven.
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP