Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först då

När jag ropar svaghet
vill du då vara
mitt eko som svarar
att det är okej

När jag
delar mig mitt itu
vill du pussla
ihop mig då

När
jag är jag
kan du acceptera det
som jag accepterar dig

Först då
är vi ett




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 631 gånger
Publicerad 2006-05-07 20:39



Bookmark and Share


    Helena Holmström
Jag blir rörd av dina ord! Jag säger det igen: det är underbart att just du finns, med din talang att beskriva livet! Tack för det du ger!
2006-05-07

  yoyyo
När jag ropar svaghet
vil du då vara
mitt eko som svarar
att det är okej
så klockrent
denna är vacker
:)
2006-05-07

  DanSan
.

Det här är riktigt bra Ola!!!

WOW först då . . .

är vi ett!!!

Applåder!!!


.
2006-05-07

  anneluca
Stum, mållös...you name it. Detta är så jädrans bra! Först DÅ är det på riktigt....
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan