Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dag

Regnskyar i horisonten
glider långsamt förbi
morgonen gryr
- idag är en annan dag

Minnen i fjärran
glider långsamt förbi
natten flyr
- igår var en annan dag

Tidens gång
tickar taktfast
evighetens rundgång
- imorgon blir en annan dag

 




Fri vers av AjBi
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-10 02:35



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Bra fångat
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi