Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tand

Nattens timmar
sakta flyr
morgondagen
redan gryr

Skapandet pågår
i tystnadens lugn
endast jag
är vaken

Ska jag hinna
skapa klart
innan lågan
blåses ut

Så mycket
jag vill göra
hinna höra
läsa på

... kan vi nånsin förstå...

 




Bunden vers av AjBi
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-10 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi