Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utom du

Fåglarna kvittrar
utanför mitt fönster
sommaren pågår
allt blommar ut

... utom du

Solen vaknar snart
ljuset kan skönjas
värmen kommer
allt växer vidare

... utom du

Utan din själ
i livet
lever jag
vidare

... utom du




Bunden vers av AjBi
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-10 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi