Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter att ha läst Jaspers


JÄSPNING

existentialism
Egoism
jag lider
Varför
navelskådande Urbanism

jag skriver
Vem bryr sig

jag finns till
För mig själv
meningslöshetens Filosofi

© Bosse 10 juni 2016.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-10 06:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vilken uppvaknande
Jazzå=Dikt
Skriven med ögonglimt
Och smart vass penna.
Tack!
:)
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten