Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fakta lägges till fakta.


Blå Blomma


När Sanningen når

mina Inre Sinnen å

jag förstår, får vetskap

om hur det är, då

kommer min Själ att

slå ut som en blomma,

blå, och den skall visa

vem jag, verkligen, är !

Så, håll mig underrättad

om tingens réella natur.

Fakta lägges till fakta --

och, snart, kommer Bilden

att bli klar å vi får se

de rätta Sambanden ...-






Fri vers av Marianne Räf
Läst 379 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-10 14:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt bra och tänkvärt diktat...
2016-06-12

  överlevaren VIP
Välskriven, BRA!
2016-06-12

  Blomma-Stjärna VIP
vacker - en dikt för mig att spara - jag bokmärker!
2016-06-10

  ULJO
Här har du fått till det. Riktigt vacker poesi.
2016-06-10

  louisegirl
Vackert skaldat, Marianne
2016-06-10

    Dan Myrbeck
Det är intressant att vi hela tiden tar in nya fakta och nya känslor som emellanåt förändrar vår bild av omvärlden.
2016-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Super! Applådåska!
2016-06-10

  Karina"Kia"
Härligt och vackert skaldat!
2016-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra!
Applåder i massor!
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf