Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott å älska+älskas !


Drabba min Själ !


Är inte färdig, - än, med
Självförverkligande å Liv...

Röker, som en borstbindare..

Törstar efter den
Kärlek, som håller --
- för eld och vatten.

Sitter uppe om nätterna å
önskar att jag ska komma
in i en djup Framtid, där
genombrott gjorts för
Gyllene Lycka ...............

Suktar efter dig !

Var va´ du när jag inte
visste att du fanns ?
Vad gjorde du? Älska´vem?

Nu, är vi i mitten av
Evigheten å jag har
upptäckt dig, o.a., personer,
jag attraheras av .... !

Juninatten ljusnar!

Drabba min Själ !,,, --






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-11 05:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vi får hoppas på
en fin sommar!
2016-06-13

  KattenKin VIP
Känner igen känslan, fint fångat.
2016-06-13

  överlevaren VIP
Ömt ordat, vackert!
2016-06-12

  bumerang
Det är aldrig för sent.
Din text fördjupar sanningen.
Fristående på Marianne-vis.
Och det är äkta.
2016-06-11

    ej medlem längre
Så fint du sätter ord till din längtan! Jag älskar slutet som öppnar upp för magiska möten.
2016-06-11

    ej medlem längre
Längtansfullt och hoppfullt!
2016-06-11

  ULJO
Det här var den finaste text jag läst från din penna. Ljuvligt vackert, en viskande ton efter kärlek.
2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf