Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt kommer å förändras..


Mot Nånnting Bättre....


Önskar, att jag kunde värva
dig ur Betingelser, kärva.-
Till ett nytt Liv, jag mig begett.
Tror, på det bästa, som jag sett.
Låt oss reda ut den Härva, --
som Ödet åt oss har berett !

Det bor Odjur i denna Tid. ---
Själarna kommer, lätt, på glid..
Man kan behöva en Morot, - -
å komma ifrån dystert Skrot!!
Ett visst våld tarvas, nog, vid Strid,
att parera tryckande Hot ! -----

Allting kommer å förändras !
Subtila oljor utsöndras ..
Hör, ock, hur smällarna pangar;-
Å, Ljus han till Skötet langar ~~~ ~
Man är, väl, nått slags cool Blandras,
som sällan för Nånnting bangar !

Låt det komma bättre dagar, -
- som oss, verkligen, behagar !
Alla vill, nog, komma till - *Skott*!
Fast, jag har ej så väldigt Brått !
Väntar, gör Framtidens hagar.
Där ska vi ha det lugnt å gott.






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-12 07:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och hoppfullt
2016-06-13

  ULJO
Önskar dig allt gott
2016-06-12

  överlevaren VIP
Ord av förändring drar genom dikten, bra!
2016-06-12

  ResenärGenomLivet VIP
Framtidstro....bra...
2016-06-12

  louisegirl
Hoppfullt fint ordat <3
2016-06-12

    ej medlem längre
Gott hopp för nya tider! Fint diktat!
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf