Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reservation är att denna gång födde ej J.Maria Jesus... trots avelsförsök med Gabriel.


Från klarhet -- till klarhet...


Duvblå skuggor silar dagern in
till i mitt livsrums gröna skimmer.

De kristna vill att martyren Kristus,
ska förlåta dem deras Synder !

Gabriel å Maria hade ihop det med
openetrerat sex, jag vet, jag var hon !

Detta var mer än vad hennes föräldrar,
Joakim & Anna kunde tåla! ^!^ ^!^

De dog 4.000 år gamla, vilken skam och nésa !!!
Föddes på nytt som Johannes & Maria Magdalena.

Vaddå: synda ? --- Vaddå: Förlåta ??!!
Jesus är en Syndare, - så mikropenis han har!!

Hans Mormor & Morfar var, alltså "Ormen"
Lilith -- och Adam från Eden (Paradiset).

Själv, har jag i det nuvarande Livet gått
från Klarhet till Klarhet,,, -- jag lovar !!

Men, fortfarande, störs jag av Okunnighetens
Dunkel. Dock, Ljuset gjort mkt för min Själ !

Fast, tror inte att Gud är förlåtande å barmhärtig,
- ens, gentemot 'Syndare', som ber om Nåd!

Finnes ingen orsak å förlåta 'Synd' ! Man måste
inse att den icke är av godo, -- utan tvärtom !!!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 353 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-12 15:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter i orden
2016-06-13

  KattenKin VIP
Intressanta rader, ligger mycket kunskap emellan!
2016-06-13

  ULJO
Intressant betraktelse
2016-06-12

  överlevaren VIP
Annorlunda och spännande tolkning!
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf