Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det dåliga samvetets vrede - eller Empati

 

Det dåliga samvetets vrede
Skuldkänslornas ignorans
Det taskiga samvetets arrogans
Skuldkänslornas förnekelse
Tigandets ljusår och murar...
Förvirring, lögner och kaos
Rädslorna förlamar själen

Kärlek, sanning, empati, respekt.
Se Solen lyser, värmer, glädjen föds.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-12 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP