Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsvinge

 

 

Livet skär sig, svårt att andas glas mot klippvägg,
klättrar genomskinlig till nästa avsats -
samlade spöken bjuder skadeglatt upp

rör upp ett damm av bokstäver i sorgsam dans,
en omärklig existens väger vid kanten,
hjärtskärande, ett eko som enar, hon backar

tidens kompass smeker och slår förrädiskt
det vilda fängslar, tämjer det fria,
men samma måsvinge slår omkull dem alla

 

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-12 21:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Låter som mörka o tunga tankar...
2016-06-13

  Magdalena Eriksson VIP
man måste vara hård som stål bland minnen
2016-06-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Livets svårigheter av olika slag, skriver du om med spännande metaforer att tolka. Underbart att få läsa texter av dig igen!
2016-06-13

    ej medlem längre
Svår terräng att vistas i, verkar inte välkomnande...
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP