Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bära en sorg

Det var först när Konsekvensen knackade på

som Stoltheten lät skölden och tårarna falla

Tanken påminde om de tidigare gjorda valen

som blivit till en inre kamp mellan önskan av

att allt skulle återgå till det som en gång var

medan Insikt nu förstod att den möjligheten

... inte längre fanns

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-15 21:09



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Ja, det är svårt att bära sin sorg, men vi får tänka så att det kommer nya val att göra och att vi måste återhämta oss innan vi kan ta emot nästa chans!
Vi vet ju inte vad som väntar runt nästa hörn! Ge inte upp!

Bohemen
2016-06-18

    carinamnm
Suveränt fångat!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP