Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går mig på nerverna!


Satan strular !!


Sopan Marilyn Manson
sjunger "Sweet Dreams" i
Etern å det är bara - - -
så anskrämligt å höra !
Har lärt mig att när han
eller Metallica framträder
i Radion, då är det 'Strul'!

Den som borde ha varit
min Älskare, - så det stod
Härliga Till, ligger, då,
med Konkurrenten med
ryckigt onanerande rörelser,,,
Det är inte kul! Jag ser - -
henne gapskratta av Glädje!

Å, ju mer harm jag lider,
desto lyckligare verkar
Folken bli, -- fluktare av
Otukten; De njuter, när
jag blir bedrövad av - - - -
Kärlekssorg. Det gläder, nog,
Männens lilla Gullegumma !!

Det hela är fegt arrangerat !
Vem Fán ligger bakom Idén
till Politik ? Att skapa ett
regelsystem till skydd för
männen å hororna, så de ska
ha det bra på bekostnad av
sånna som jag, en antagonist!!

--Borde s t r u l a -- mot Satan !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-13 16:31



Bookmark and Share


  louisegirl
Starkt och bra rutet Marianne <3
2016-06-14

    ej medlem längre
Du är som vanligt skicklig med rim och innehåll. Ryter ifrån så man nästan ser blixt och dunder!
2016-06-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Kraftfulla ord i superbra rim!
2016-06-14

  överlevaren VIP
Oj oj struligt värre, texten skräder inga ord!
2016-06-14

    ej medlem längre
Det är inte ofta jag kommenterar något här. Inte för att jag inte vill, men mest för att jag inte vet vad säga. Men nu vill jag säga:
Åh så bra!
2016-06-13

  Solstrale VIP
Kanske med hinhåle själv strula en stund sedan ger du hen på tippen smasch pang pån bara!
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf