Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdans och lustmord

 

 

de säger du ska definiera dig själv, omvälv
fast du dissocierar, sår som ingen verifierar
dömd till dödsdans på botten bland demoner
ser chans till balans, dräper dem med droger

allt går snett, bortblåst var ditt vett
inlåst i en cell, suicidal dag som kväll

till lustmord gaddar sig galna på vår jord
galopperande glåpord på hög häst blir fest
föraktet förenar, förståelsen försenar
håller koll, fast det råder förfall åt båda håll

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-16 20:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som sätter fart på tankeverksamheten!
2016-06-20

    ej medlem längre
Kraftfull! och intressant..ur flera perspektiv.
2016-06-18

  Magdalena Eriksson VIP
den här tycker jag är jobbig. kanske för att jag inte kan se någon läkemedel motgift i dikten
just dödsdans. orka.
2016-06-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Svärta och mörka tankar i alliteration, när den är som bäst. Du är otroligt bra på att skriva häftiga och berörande dikter.
2016-06-17

    ej medlem längre
Hårt att dirigeras av hänsynslösa och onda makter.
Stark text som belyser det orätta som sker...
2016-06-17

  Anya VIP
Roligt med alliterationerna...men jag anar ett mörker mellan raderna. Dödsdansen...suicidal dag som kväll...och så glåporden. Komplext att definiera sig själv...tänker jag.
2016-06-17

  Onomatoprofet VIP
Snygg alliteration!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP