Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det 'mitt i natten', då en väl skall ligga på sitt rosenöra och sova? Men en hel värld är vaken medan du kanske ligger där och vrider dig. En del människor arbetar, andra är vakna på jobbet.


Extrem i te ter





Tolkningsföreträdet,
i vilket land växer det?

Grönsakslandet?
I hygglig jord!




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2016-06-14 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP