Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Open window syndrom




Både fönstret och jag

vid öppna

utifrånskapas

partikel

för

partikel




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-14 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP